Skip to main content
Opleidingen op maat

Opleidingsprogramma op maat

Een opleiding kan pas werkelijk rendement opleveren wanneer deze aansluit bij wat er nodig is op dat moment. Alle programma's van Service College worden afgestemd op de organisatie, de afdeling, de deelnemers en hun dagelijks praktijk. Dit binnen het kader en de mogelijkheden die er zijn in deze betreffende opleiding.

Wanneer er in de organisatie, op een afdeling of voor een specifieke groep mensen een speciale ontwikkelvraag is die niet past binnen een bestaand programma, dan vraagt dit om een aanpak op maat.

Of het nu een collectieve gedragsverandering betreft, een thema dat een specifieke aanpak vereist of een afdeling waar het spreekwoordelijke water aan de lippen staat, Service College ontwikkelt en verzorgt in nauw overleg met de opdrachtgever een programma op maat.

Voor diverse opleidings- en verandervraagstukken, zowel nationaal als internationaal, hebben wij een effectief programma mogen ontwikkelen en verzorgen. Graag vertellen wij daar meer over in een persoonlijk gesprek.

Meer weten?

Wij staan u graag persoonlijk te woord. Bel ons via 0418 - 84 48 30 of stuur ons uw vraag per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.