Skip to main content

Van de website www.servicecollege.nl

Algemeen

Gebruik van deze website van Servicecollege.nl B.V. (hierna “Servicecollege.nl”) en de daarmee verbonden site van College 2Grow is onderworpen aan de onderstaande voorwaarden en beperkingen. Toegang tot en het gebruik van deze website betekent dat de gebruiker instemt met het onderstaande, de algemene voorwaarden en de privacyverklaring van Servicecollege.nl.

Gebruik website

De op deze website getoonde informatie wordt door Servicecollege.nl met zorg samengesteld, maar voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Servicecollege.nl verstrekt met deze website louter informatie over diensten die door Servicecollege worden aangeboden. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht. De geboden informatie is niet bedoeld als een vervanging van deskundig advies.

Geen aansprakelijkheid

Iedere aansprakelijkheid voor eventuele schade ten gevolge van toegang tot en gebruik van deze website wordt door Servicecollege.nl uitdrukkelijk afgewezen. Tevens wordt geen garantie geboden voor het foutloos en ononderbroken functioneren van deze website. Hoewel Servicecollege.nl zich tot het uiterste inspant om de inhoud van deze website zo actueel en volledig mogelijk te houden, kan zij geen enkele garantie bieden voor de nauwkeurigheid, geldigheid, volledigheid of actualiteit van de informatie die op deze website wordt gepubliceerd of waartoe via deze website toegang wordt geboden. Servicecollege.nl aanvaardt in dat verband geen enkele aansprakelijkheid.

Intellectuele eigendomsrechten

Alle op deze website afgebeelde gegevens, waaronder begrepen teksten, foto's, illustraties, grafisch materiaal, (handels)namen, logo's, waren- en dienstmerken, zijn in eigendom of licentie bij Servicecollege.nl en worden beschermd door databankrecht, auteursrecht, merkenrecht en/of enig ander intellectueel eigendomsrecht. De (intellectuele) eigendomsrechten gaan op geen enkele wijze over op (rechts)personen die toegang krijgen tot deze website. Het is de gebruiker van deze website niet toegestaan de inhoud van deze site te vermenigvuldigen, door te sturen, te distribueren, te verspreiden of tegen vergoeding beschikbaar te stellen aan derden, zonder de voorafgaande uitdrukkelijke, schriftelijke, toestemming van Servicecollege.nl.

Toepasselijk recht

Op deze site en op deze disclaimer is het Nederlands recht van toepassing.

Wijzigingen

De informatie en aanbevelingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden gewijzigd.

Klachten, vragen en contactgegevens

Indien u vragen of klachten heeft, kunt u contact met ons opnemen via onderstaande manieren:

Telefonisch:       0418 - 844 830
Per e-mail:        Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Per post:             Postbus 2246, 5300 CE Zaltbommel
Op kantoor:       Hogeweg 65 (gebouw D), 5301 LJ Zaltbommel

Bedrijfsgegevens

Servicecollege.nl B.V. is statutair gevestigd te Hoorn.

BTW-nummer: 855956914B01
KvK-nummer:   65038835