Skip to main content
Wie zijn wij?

Service College

Service College is in 2016 voortgekomen uit het succes en de groei van de op de servicebranche gerichte activiteiten van Van Soest Zuid, een bedrijf dat zich al ruim 18 jaar intensief bezighoudt met resultaatgericht opleiden en coachen van mens en organisatie. In 2016 kwamen de activiteiten van Van Soest Zuid in een stroomversnelling. Dit vroeg om het oprichten van een nieuwe organisatie. Volledig afgestemd op en exclusief voor de dynamische wereld van Service.  De komst van Servicecollege.nl B.V. was daardoor een logische volgende stap.

Met onze ruim 30 jaar ervaring in service zijn wij sparringpartner van directie en management voor diverse opleidingsvraagstukken en voor het initiëren en begeleiden van duurzame gedragsveranderingen.

Visie

Bij Service College zijn we ervan overtuigd dat het traditionele trainen en opleiden weinig effectief is. Uit de praktijk blijkt dat vooropgestelde leerdoelen niet of nauwelijks worden bereikt en toch besluiten veel organisaties om een jaar of jaren later op nagenoeg dezelfde wijze wederom een training te verzorgen. Waarom?

Focus op gedrag!

Het gewenste gedrag dat zorgt voor bevlogenheid, het nemen van verantwoordelijkheid en eigen initiatief. Het gedrag met de juiste attitude en die instelling waarmee het verschil wordt gemaakt tussen werkelijk succes en "Ja, het was een leuke training, maar..."

Service College heeft de ervaring dat de gewenste doelen alleen worden behaald door het verzorgen van integrale opleidingsprogramma's. Programma's waarin het gewenste gedrag centraal staat en die gericht zijn op het behalen van resultaat. Resultaat waar Service College zich aan verbindt in ontwikkeling, uitvoer en nazorg.

Servicemedewerkers in binnen en buitenland worden met onze programma's opgeleid tot nog betere professionals.

Specialist in duurzame gedragsverandering

De beproefde aanpak van Service College wanneer het gaat om resultaatgericht ontwikkelen van mens en organisatie, kent een aantal belangrijke fasen. Om echt succesvol te zijn, mogen deze verschillende fasen niet worden genegeerd.

Waar is het grootste effect op het rendement van een opleidingstraject te behalen? Voor, tijdens of erna? Vraag ons gerust naar het antwoord.