Skip to main content
Service Sales Professional

Service Sales professional

Je verkoopt geen product of dienst; je verkoopt de oplossing.

Of het nu gaat om New Sales of een Service Account Manager die bij bestaande klanten de relatie onderhoudt en alert moet zijn op alle commerciële kansen die er zijn. Voor een optimaal rendement in sales is een veelvoud aan essentiële competenties nodig.

Het begint uiteraard met de juiste houding en instelling. Gedreven, resultaatgericht, organisatie- en klantsensitief en ondernemend in het kwadraat! Daarnaast mag het aan de benodigde vakinhoudelijke kennis niet ontbreken. Kennis van de eigen producten en diensten en die van de concurrent is belangrijk om een professioneel gesprekspartner te zijn voor de klant die steeds meer weet, wil en verlangt in deze transparante wereld die online wordt gevoed.

Professionele Sales Skills

Een optimaal samengesteld pakket van de benodigde kennis, vaardigheden en gedrag maakt van de salesman of -vrouw de professional die werkelijk het verschil maakt.

Service College biedt een uitgebalanceerd Blended Learning-programma voor de salesprofessional van nu en die van de toekomst.

Meer weten?

Wij staan u graag persoonlijk te woord. Bel ons via 0418 - 84 48 30 of stuur ons uw vraag per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Service Sales Professional

Brochure aanvraag

Vul uw bedrijfsnaam in.
Vul de naam van de contactpersoon in.
Vul een geldig e-mailadres in. U ontvangt de brochure op dit e-mailadres.
Vul een geldig telefoonnummer in.