Skip to main content
Coachen naar Resultaat

Coachen naar Resultaat

In de evolutie van de buiten- en binnendienstmedewerker (servicemedewerker) is er door de jaren heen veel veranderd. Het door de servicemedewerker verzorgen van de juiste beleving bij de klant vraagt om meer dan alleen vaktechnische kennis en vaardigheden. De juiste attitude, sociale en communicatieve vaardigheden en een gezonde dosis mens en organisatie sensitiviteit zijn hiervoor essentieel.

Dit vraagt logischerwijs ook van de direct en indirect leidinggevende dat zijn/haar 'gereedschapskoffer' met competenties aan verandering onderhevig is. Of iemand nu hiërarchisch of alleen functioneel aanstuurt in de rol van ‘Aanvoerder’, hij dient het beste uit zijn team te halen door het inzetten van uitmuntende competenties die aansluiten bij hetgeen er nu en in de toekomst nodig is.

Het beheersen van de competenties die gericht zijn op het behalen van concreet resultaat is en wordt steeds belangrijker. Het zien van het grotere geheel, sturen op relevante KPI’s en het beste uit de mensen halen, maakt de functie van leidinggevenden en aanvoerders zeer veelzijdig en veeleisend. 

Het programma Coachen naar Resultaat is zeker geen standaard training. Het betreft een interactief en dynamisch programma waarbij er een hoge verantwoordelijkheid ligt bij de deelnemers zelf. Dit mag ook verwacht worden van de mensen die zo’n belangrijke rol hebben in het verkrijgen van het gewenste gedrag bij de servicemedewerkers. “Walk your talk, practice what you preach” of in gewoon Nederlands, geef het goede voorbeeld en gedraag je zoals je wilt dat anderen zich gedragen.

Meer weten?

Wij staan u graag persoonlijk te woord. Bel ons via 0418 - 84 48 30 of stuur ons uw vraag per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Coachen naar Resultaat

Brochure aanvraag

Vul uw bedrijfsnaam in.
Vul de naam van de contactpersoon in.
Vul een geldig e-mailadres in. U ontvangt de brochure op dit e-mailadres.
Vul een geldig telefoonnummer in.