Service Sales Professional

Niet het product of de dienst verkopen maar de oplossing.

Het is een vak

Of het nu gaat om New Sales of een Service Account Manager die bij reeds bestaande klanten de relatie onderhoudt en daarbij alert is op alle commerciële kansen die er zijn. Voor het bedrijven van goede sales is een veelvoud aan essentiële competenties nodig. En alles begint met de juiste houding en instelling. Gedreven, resultaatgericht, organisatie- en klantsensitiviteit, ondernemerschap in kwadraat! Daarnaast mag het aan de benodigde vakinhoudelijke kennis niet ontbreken. Kennis van de eigen producten en diensten en die van de concurrent is belangrijk om een professioneel gesprekspartner te zijn voor de klant die steeds meer weet, wil en verlangt in deze transparante wereld die online wordt gevoed.

Professionele Sales Skills
Een optimaal samengesteld pakket van de benodigde kennis, vaardigheden en gedrag maakt van de salesman of -vrouw de professional die werkelijk het verschil maakt.

Service College biedt uitgebalanceerde Blended Learning-programma's voor de salesprofessional van nu en van de toekomst waarbij ook het vakinhoudelijke is geïntegreerd.

 

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief