Ondernemend Leiderschap

De evolutie van de servicemonteur van puur technisch naar een commerciële en resultaatgerichte serviceprofessional en de steeds sneller veranderende markt vereisen een ander soort leidinggeven.

De Regio Service Leider, de ondernemer die het verschil maakt!

De vroeger veelal 'chefmonteur' genoemde leidinggevende, die deze functie kreeg omdat hij vaak technisch met kop en schouders boven de rest uit stak, is niet per definitie een goed leidinggevende. De 'gereedschapskoffer' van een leidinggevende is nu eenmaal van een geheel andere samenstelling en intensiteit wat betreft de benodigde 'gereedschappen' dan die van een monteur. Daarnaast is het zo dat door de jaren heen de wereld die service heet zo enorm is veranderd dat een traditioneel functionerende chefmonteur niet meer past. Van een vaktechnische allesweter en -kunner naar een resultaatgerichte regiomanager. Een leidinggevende die het beste uit zijn team en regio haalt door uitmuntende leiderschapskwaliteiten die gericht zijn op het behalen van resultaat waardoor de organisatie haar doelstellingen behaalt. Het zien van de big picture en sturen op KPI's maakt de functie van regiomanager veelzijdig en veeleisend. 

Voor wie het aankan
De jarenlange praktijkervaring van Service College in het gehele evolutieproces van de leidinggevende in service heeft geleid tot een aansprekend en effectief opleidingsprogramma. Een programma waarin de leidinggevende wordt uitgedaagd om het beste uit zichzelf te halen. Een traject volledig afgestemd op zijn dagelijkse praktijk en actualiteit, waarbij het concrete resultaat leidend is.

 

 

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief