Succesvolle Service Break Out sessie

Terugblik op de inspirerende Service Break Out ontbijtsessie in voormalige gevangenis in Hoorn, woensdag 17 mei 2017

De eerste editie van de Service Break Out sessie die onder het dak van de unieke locatie Zuider Zee in Zicht in Hoorn plaatsvond, is zeer succesvol verlopen. Bij het evenement waren directeuren en service managers van een aantal gerenommeerde Service organisaties uit verschillende regio’s van het land aanwezig.

GerritW2Zij waren getuige van een inhoudelijk inspirerend programma en hebben gebruikt gemaakt van de mogelijkheid om deel te nemen aan een interactieve sessie met Gerrit Westhof, Service Sales Directeur van ASSA ABLOY Entrance Systems. Met passie en openheid deelde hij de achtergronden en ingrediënten voor het succes van zijn Service organisatie.

 

 

Ontsnap uit de waan van de dag om het optimale rendement uit Service te halen!

Herkenning vanuit de eigen organisatie

Er was veel herkenning bij de deelnemers naar aanleiding van de ervaringen binnen de Service organisatie die Gerrit Westhof deelde. Tijdens en na afloop van de presentatie was er voldoende ruimte voor vragen en reacties. Zoals onder andere:

  • "Een grote uitdaging ligt vooral op het gebied van het initiëren, volgen en beheren. Hoe breng je alle activiteiten en informatie met betrekking tot learning and development op een effectieve en overzichtelijke wijze bij elkaar?"
  • "Hoe krijg je iedereen mee?"

Gerrit Westhof heeft de deelnemers uitleg gegeven over de weg die ASSA ABLOY Entrance Systems hierin bewandelt en over de belangrijke rol die de LMS (Learning Management System) omgeving van Service College hierin speelt.

Met een praktisch presentje en een met aantekeningen vol geschreven notitieblok op zak verlieten de deelnemers de gevangenis.

Interactie & inspiratie

De Service Break Out sessies zijn een initiatief van Service College, leverancier van duurzaam professioneel Servicegedrag. Met de Service Break Out sessies, welke een aantal keer per jaar op verschillende locaties in Nederland georganiseerd worden, heeft Service College als doel laagdrempelige bijeenkomsten te faciliteren die interactie, inspiratie en nieuwe inzichten geven aan beleidsbepalers die verantwoordelijk zijn voor een service- en/of onderhoudsorganisatie.

Service College organiseert deze sessies kosteloos tussen 7.30 en 9.30 in de ochtend onder het genot van een smakelijk ontbijt. Dit maakt het mogelijk dat de deelnemer voor de spits van huis kan en zonder al te veel impact op zijn of haar agenda de werkdag weer op kan pakken. En dit mét nieuwe inzichten op zak.

Ook enthousiast en wil jij graag een keer deelnemen aan deze sessies? Meld je aan via deze link.

Van de presentatie is een compilatie film gemaakt. Wil je deze zien? Vraag hem aan via deze link.

 

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief