Uitnodiging Service Break Out ontbijtsessie

Service College organiseert inspirerende Service Break Out ontbijtsessie in voormalige gevangenis in Hoorn op 17 mei 2017

Midden in het IJsselmeer, in de kap van een voormalige gevangenis, nodigen wij directeuren en managers die verantwoordelijk zijn voor een service- en/of onderhoudsorganisatie uit voor onze spectaculaire Service Break Out ontbijtsessie.

Ontsnap uit de waan van de dag om het optimale rendement uit Service te halen!

Service College, leverancier van duurzaam professioneel Servicegedrag, heeft voor deze vrijblijvende en inzicht gevende sessie een zwaargewicht in Service bereid gevonden om de geheimen achter zijn succes te delen. Gerrit Westhof, Service Sales Directeur van Assa Abloy Entrance Systems (Besam) is jaar in jaar uit verantwoordelijk voor een groeiende en ondernemende Service organisatie. In de grote multinational wat ASSA ABLOY is, is Gerrit Westhof wereldwijd het meest succesvol in Service. Hoe heeft hij dat voor elkaar gekregen?

PortfolioASSAABLOY

Als key-note speaker vertelt hij hier graag over en zal zonder enige terughoudendheid vragen van geïnteresseerden beantwoorden.

Programma
Deelnemers kunnen voor de spits van huis weg want er wordt gezorgd voor een smakelijk ontbijt en de deelnemers aan deze sessie pakken zonder dat dit al te veel impact op de agenda heeft de werkdag weer op. Maar dan wel met nieuwe inzichten en concrete tips op zak.

Locatie
Zuider Zee in Zicht op Schuijteskade 13 (Oostereiland), 1621 DE, Hoorn (NH)

OosterE

Programma
7.30 uur Ontvangst met ontbijt
7.45 uur Introductie Edwin van Soest, Algemeen Directeur Servicecollege.nl B.V.
8.00 uur Gerrit Westhof: Visie, aanpak, praktijkervaringen, concrete resultaten en vervolgens interactie met aanwezigen.
9.00 uur Afsluiting

Wat het de deelnemers oplevert
• Zeker 1 maar waarschijnlijk meer waardevolle inzichten.
• Een kijkje in de keuken van een zeer succesvolle service organisatie.
• Inspirerende sessie en interactie met service collega’s onder het genot van een gratis ontbijt.

Kosten ......niet tenzij!
Inschrijving, deelname en het ontbijt zijn kosteloos echter niet vrijblijvend. Wanneer u zonder afmelding niet verschijnt, zijn wij genoodzaakt € 65,- in rekening te brengen.

Mis het niet en meld je via deze link aan!

 

Maak kennis met Service College in de gratis demo

Aanvraag DEMO

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief